Termékeink

Zsírszegény Holland kakaópor

10-12%-os kakaĂłvaj tartalommal

kakao_10-12_crop
kakaopor_2

terméklap megnyitása, letöltése (PDF)

termékleírásjellemzőkfelhasználás
A minőségi és egészség alapú gasztronómia alapanyaga a Mitra Group Zsírszegény holland kakaópor, mely 10-12%-ban tartalmaz kakaóvajat. Nyugat Afrikai kakaóbabból, natúrban és különböző alkalizáltsági fokkal készül.

 

Nagy mennyiségben találhatók benne az egészség nélkülözhetetlen forrásai magnézium, foszfor, polifenolok, rostok, flavonoidok. Alacsony zsír tartalmú, cukor valamint allergén és GMO anyagoktól mentes.

Ez a termékcsoport különböző felhasználási területre ár-minőség szempontból optimalizált anyagok választékát adja. Komoly költségcsökkentés illetve minőségi színvonal növekedés érhető el, az adott igényekhez szükséges tulajdonság megfelelő kiválasztásával.

A gyártói háttér, a nagy tapasztalat, a széles termékválaszték alapján biztosan kiválasztjuk együtt az ideális alapanyagot mind a kommersz, mind a magas minőségű termékéhez.

 

Hívjon, s találjuk meg együtt azt, amiről megrendelői eddig csak álmodtak!

 

csomagolás:
25kg-os műanyaggal kasírozott papír zsákos és 1 kg-os, 50 mikronos, címkézett műanyag fóliás kiszerelésben, 10 db-onként kartondobozos gyűjtőben kapható. Mennyiségtől függően egyedi kiszerelés is elérhető.

 

részletesebb jellemzők a terméklapon

VS1A7/NE1A7:
A Gasztro vonalra széleskörű piaci tesztek után kiválasztott, igen sokoldalú felhasználásra alkalmas (folyadékok, pékáruk, sütemények, töltelékek, krémek, bevonók). Paleolit receptekben alkalmazható.

Kellemes szín, aroma. Minden fajta igényesebb péksüteménynél, cukrászati termékeknél, tejiparban, fagylaltoknál alkalmazzák. Jellemzője, hogy nedvességgel, zsírokkal bedolgozva a szín jelentősen mélyül.

 

NE1N:
Natur, így világosabb szín, erős kakaó aromával. Savasság miatt a szódabikarbónás sütemény recepteknél nagy térfogat kialakítását segíti. Különösen ajánlható olyan termékeknél, ahol a zsírokkal történő feldolgozásnál szappanosodás fordulhat elő.

 

VE1B:
Erős színező hatás, szinte minden kívánt kakaó szín a jó aroma megtartása mellett beállítható vele.

 

termékkódjelölés, VS1A7 mit jelent ez?

1. karakter származási hely

2. karakter a minőségre, felhasználási osztályra utal:

S—super, átlag feletti
E—elegant , extra

3. karakter a zsĂ­rtartalmat mutatja:

0: 3-7%, 1: 10-12%, 2: 20-22% 

4. karakter az alkalizálásra utal:

N: natur, A: alkalizált, B: black/fekete

5. karakter a Ph érték:

7: semleges

pl.: VS1A7
( átlag feletti minőség, 10-12%-os zsírtartalom 7-es Ph-ra alkalizálva).

NatĂşr Holland kakaĂłpor

20-22%-os kakaĂłvaj tartalommal

kakao_20-22_crop
kakaĂłpor

terméklap megnyitása, letöltése (PDF)

termékleírásjellemzőkfelhasználás
Fokozott aroma, jobb ízhatás 20-22%-os kakaóvaj tartalommal. Kitűnő aromájának, mélybarna színének köszönhetően, a Mitra-Group Natúr Holland kakaópor egy különlegesen jó minőségű termék.

 

Nagy mennyiségben találhatók benne az egészség nélkülözhetetlen forrásai magnézium, foszfor, polifenolok, rostok, flavonoidok. Alacsony zsír tartalmú, cukor valamint allergén és GMO anyagoktól mentes.

NE2A7:  Finom aromájú 20-22%-os termék.

Natur és alkalizált formában érhető el.

 

csomagolás:

25kg-os műanyaggal kasírozott papír zsákos és 1 kg-os, 50 mikronos, cimkézett műanyag fóliás kiszerelésben, 10 db-onként kartondobozos gyűjtőben kapható. Mennyiségtől függően egyedi kiszerelés is elérhető.

 

részletesebb jellemzők a terméklapon

Magasabb minőségű pékáruk, bevonók, krémek, pudingok, fagylaltok, jégkrémek, tejtermékek, forró csokoládé, instant italok, szirup.

 

A nagyon sokoldalú felhasználási lehetősége miatt igen sikeres az igényesebb gasztro értékesítésben.

 

Kimagasló referenciával rendelkezik magas minőségű kakaós csigánál mind az íz,    
mind a tészta rész kellemes színének létrejötténél.

NatĂşr kakaĂłvaj

Élelmiszeripari minőség!

kakaovaj_csom
kakaovaj_tal

terméklap megnyitása, letöltése (PDF)

termékleírásjellemzőkfelhasználás
A Mitra Group kakaóvaj a minőségi csokoládé, krém alapanyaga. Ezen területeken kívül alkalmazható sütéshez, főzéshez zsír helyettesítőként ill. különböző kozmetikumokhoz is. Natur és finomított (szagtalanított) formában kapható.


Adalékanyagoktól mentes 100% tisztaságú. Gazdag természetes alapú antioxidánsokban, magnéziumot, rezet valamint E és K vitamint tartalmaz.

 

részletesebb információ a kakaóról és kakaóvajról

Szobahőmérsékleten szilárd, kemény állagú, világos, sárgásbarna, selymes tapintású zsír.
32-36 C°-on megolvad. Megfelelő körülmények között 3-5 évig is eltartható.

 

csomagolás:
25 kg-os kartondobozos és 1kg-os víztiszta , 50 mikronos, cimkézett műanyag fóliás kiszerelésben, 10 db-onként kartondobozos gyűjtőben kapható. Mennyiségtől függően egyedi kiszerelés is elérhető.

 

részletesebb jellemzők a terméklapon

A natur típus jellemzően erős kakaó illattal rendelkezik. Olyan felhasználásnál, ahol több alapanyag egyedi ízéből alakul ki az egységes új ízvilág, a finomított / dezodorált típust érdemes használni. Ezeknél a kakaó íz kevésbé jelenik meg.


Ă©lelmiszer:

  • csokoládĂ©k, bonbonok kĂ©szĂ­tĂ©se
  • hĂşsok, zöldsĂ©gek sĂĽtĂ©sĂ©nĂ©l egĂ©szen kis mennyisĂ©g is elegendĹ‘

receptek


kozmetika:

  • száraz bĹ‘r hidratálása
  • 5-7-os faktorĂş napvĂ©dĹ‘ hatás
  • ekcĂ©mások, pikkelysömörösök tĂĽneteinek csökkentĂ©se
  • ajakfĂ©ny

  • terhesĂ©ssĂ©gi csĂ­k eltĂĽntetĂ©se
  • intim egyĂĽttlĂ©teknĂ©l sĂ­kosĂ­tĂł
  • egyedi bĹ‘rápolĂłk alapanyaga

receptek

NatĂşr kakaĂłmassza

100% kakaó szárazanyag 54% kakaóvaj tartalommal

kakaomassza_csom
kakaomassza

 terméklap megnyitása, letöltése (PDF)

 

 

termékleírásjellemzőkfelhasználás
100%-os csokoládé pasztillák formájában. A csokoládékészítés elengedhetetlen alapanyaga. Cukrozatlan, nyers, kezeletlen termék, teljes flavonoid tartalommal. Ehető magában keserű csokiként, és fekete kávéba is reszelhető.

Emellett a kozmetikai terület is kezdi felismerni jelentőségét. Magas C, A és E vitamin tartalom jellemzi, gazdag telítetlen zsírsavakban, fehérjékben, vitaminokban, foszforban, káliumban, mangánban (nagyrészt sztearinsavat, olajsavat, palmitinsavat és linolsavat tartalmaz), emellett karotinoidok is találhatók benne.

 

Nyugat Afrikai kakaóbabból, natúrban és különböző alkalizáltsági fokkal készül. Cukor, valamint allergén és GMO anyagoktól mentes.

  • 54% kakaĂłvaj, 46 % szilárd ( kakaĂłpor ) összetĂ©tel
  • 40 C fok körĂĽl olvad meg

csomagolás:

25 kg-os kartondobozos/zsákos és 1kg-os víztiszta , 50 mikronos, cimkézett műanyag fóliás kiszerelésben, 10 db-onként kartondobozos gyűjtőben kapható.
Mennyiségtől függően egyedi kiszerelés is elérhető.

 

részletesebb jellemzők a terméklapon

  • ValĂłdi csokoládĂ©k, bonbonok kiindulĂł alapanyaga.
  • KiemelkedĹ‘ minĹ‘sĂ©gű bevonĂłk, krĂ©mek, fagylaltok, jĂ©gkrĂ©mek, tejtermĂ©kek, forrĂł csokoládĂ©.
  • JelentĹ‘s csokoládĂ© Ă­z erĹ‘södĂ©s Ă©rhetĹ‘ el, ha a megszokott kakaĂłpor egy rĂ©szĂ©t a masszával helyettesĂ­tjĂĽk.

receptek