Nagy mennyiségben találhatók benne az egészség nélkülözhetetlen forrásai magnézium, foszfor, polifenolok, rostok, flavonoidok. Alacsony zsír tartalmú, cukor valamint allergén és GMO anyagoktól mentes.
Ez a termékcsoport különböző felhasználási területre ár-minőség szempontból optimalizált anyagok választékát adja. Komoly költségcsökkentés illetve minőségi színvonal növekedés érhető el, az adott igényekhez szükséges tulajdonság megfelelő kiválasztásával.
A gyártói háttér, a nagy tapasztalat, a széles termékválaszték alapján biztosan kiválasztjuk együtt az ideális alapanyagot mind a kommersz, mind a magas minőségű termékéhez.
Hívjon, s találjuk meg együtt azt, amiről megrendelői eddig csak álmodtak!
csomagolás:
25kg-os műanyaggal kasírozott papír zsákos és 1 kg-os, 50 mikronos, címkézett műanyag fóliás kiszerelésben, 10 db-onként kartondobozos gyűjtőben kapható. Mennyiségtől függően egyedi kiszerelés is elérhető.
VS1A7/NE1A7:
A Gasztro vonalra széleskörű piaci tesztek után kiválasztott, igen sokoldalú felhasználásra alkalmas (folyadékok, pékáruk, sütemények, töltelékek, krémek, bevonók). Paleolit receptekben alkalmazható.
Kellemes szín, aroma. Minden fajta igényesebb péksüteménynél, cukrászati termékeknél, tejiparban, fagylaltoknál alkalmazzák. Jellemzője, hogy nedvességgel, zsírokkal bedolgozva a szín jelentősen mélyül.
NE1N:
Natur, így világosabb szín, erős kakaó aromával. Savasság miatt a szódabikarbónás sütemény recepteknél nagy térfogat kialakítását segíti. Különösen ajánlható olyan termékeknél, ahol a zsírokkal történő feldolgozásnál szappanosodás fordulhat elő.
VE1B:
Erős színező hatás, szinte minden kívánt kakaó szín a jó aroma megtartása mellett beállítható vele.
2. karakter a minőségre, felhasználási osztályra utal:
S—super, átlag feletti
E—elegant , extra
3. karakter a zsírtartalmat mutatja:
0: 3-7%, 1: 10-12%, 2: 20-22%
4. karakter az alkalizálásra utal:
N: natur, A: alkalizált, B: black/fekete
5. karakter a Ph érték:
7: semleges
pl.: VS1A7
( átlag feletti minőség, 10-12%-os zsírtartalom 7-es Ph-ra alkalizálva).
Nagy mennyiségben találhatók benne az egészség nélkülözhetetlen forrásai magnézium, foszfor, polifenolok, rostok, flavonoidok. Alacsony zsír tartalmú, cukor valamint allergén és GMO anyagoktól mentes.
NE2A7: Finom aromájú 20-22%-os termék.
Natur és alkalizált formában érhető el.
csomagolás:
25kg-os műanyaggal kasírozott papír zsákos és 1 kg-os, 50 mikronos, cimkézett műanyag fóliás kiszerelésben, 10 db-onként kartondobozos gyűjtőben kapható. Mennyiségtől függően egyedi kiszerelés is elérhető.
Magasabb minőségű pékáruk, bevonók, krémek, pudingok, fagylaltok, jégkrémek, tejtermékek, forró csokoládé, instant italok, szirup.
A nagyon sokoldalú felhasználási lehetősége miatt igen sikeres az igényesebb gasztro értékesítésben.
Kimagasló referenciával rendelkezik magas minőségű kakaós csigánál mind az íz,
mind a tészta rész kellemes színének létrejötténél.
Adalékanyagoktól mentes 100% tisztaságú. Gazdag természetes alapú antioxidánsokban, magnéziumot, rezet valamint E és K vitamint tartalmaz.
32-36 C°-on megolvad. Megfelelő körülmények között 3-5 évig is eltartható.
csomagolás:
25 kg-os kartondobozos és 1kg-os víztiszta , 50 mikronos, cimkézett műanyag fóliás kiszerelésben, 10 db-onként kartondobozos gyűjtőben kapható. Mennyiségtől függően egyedi kiszerelés is elérhető.
A natur típus jellemzően erős kakaó illattal rendelkezik. Olyan felhasználásnál, ahol több alapanyag egyedi ízéből alakul ki az egységes új ízvilág, a finomított / dezodorált típust érdemes használni. Ezeknél a kakaó íz kevésbé jelenik meg.
élelmiszer:
- csokoládék, bonbonok készítése
- húsok, zöldségek sütésénél egészen kis mennyiség is elegendő
kozmetika:
- száraz bőr hidratálása
- 5-7-os faktorú napvédő hatás
- ekcémások, pikkelysömörösök tüneteinek csökkentése
- ajakfény
- terhesésségi csík eltüntetése
- intim együttléteknél síkosító
- egyedi bőrápolók alapanyaga
Natúr kakaómassza
100% kakaó szárazanyag 54% kakaóvaj tartalommal
terméklap megnyitása, letöltése (PDF)
Emellett a kozmetikai terület is kezdi felismerni jelentőségét. Magas C, A és E vitamin tartalom jellemzi, gazdag telítetlen zsírsavakban, fehérjékben, vitaminokban, foszforban, káliumban, mangánban (nagyrészt sztearinsavat, olajsavat, palmitinsavat és linolsavat tartalmaz), emellett karotinoidok is találhatók benne.
Nyugat Afrikai kakaóbabból, natúrban és különböző alkalizáltsági fokkal készül. Cukor, valamint allergén és GMO anyagoktól mentes.
- 54% kakaóvaj, 46 % szilárd ( kakaópor ) összetétel
- 40 C fok körül olvad meg
csomagolás:
25 kg-os kartondobozos/zsákos és 1kg-os víztiszta , 50 mikronos, cimkézett műanyag fóliás kiszerelésben, 10 db-onként kartondobozos gyűjtőben kapható.
Mennyiségtől függően egyedi kiszerelés is elérhető.
- Valódi csokoládék, bonbonok kiinduló alapanyaga.
- Kiemelkedő minőségű bevonók, krémek, fagylaltok, jégkrémek, tejtermékek, forró csokoládé.
- Jelentős csokoládé íz erősödés érhető el, ha a megszokott kakaópor egy részét a masszával helyettesítjük.