Szolgáltatásaink

  • Tanácstalan, hogy milyen kakaó lenne az ideális választás?
  • A terméktől, a technológiától, az elvárt árfekvéstől függően jelentősen eltérő tulajdonságú kakaóporra, esetleg kakaó masszára lehet szükség.
  • Előfordul, hogy ugyanazon vállalat két üzemének ugyanazon termékéhez eltérő típus vagy esetleg egy keverék az ideális. A gyártói háttér, a nagy tapasztalat, a széles termékválaszték alapján közösen biztosan ki tudjuk választani az ideális anyagot mind a kommersz, mind a magas minőségű termékéhez.

  Hívjon, s találjuk meg együtt azt, amiről eddig csak álmodott!

 

Szaktanácsadás

Ügyfeleinkkel együtt választjuk ki a felhasználáshoz szükséges alapanyagot, technológiát mely a legjobban illeszkedik az igényeihez.

 

Egyedi címkézés, csomagolás

Igénye szerint egyedi csomagolást, címkézést tudunk biztosítani. Ehhez saját grafikusunk, csomagolás tervezőnk is rendelkezésére áll.

 

Egyedi megoldások

Segítséget tudunk nyújtani kedvező árú , de jó minőségű kínai technológiai berendezések, csomagoló gépek beszerzésében. Tisztaterű technológiai épületek, terek, technológiák tervezésében komoly referenciával rendelkező tervező iroda közreműködését tudjuk biztosítani. Egyedi igények esetén raktározásban is segítünk.  

 

   

Minőségbiztosításaink:

 

CQCFood Safety Management System Certificate
GB/T 22000-2006/ISO22000: 2005
(Based on HACCP, CNCA/CTS 0014-2008)

 

Kosher Certificate

 

UCS

Universal Certification Service
GB/T19001-2008/ISO90001:2008

 tuv_rheinland