Szolg√°ltat√°saink

  • Tan√°cstalan, hogy milyen kaka√≥ lenne az ide√°lis v√°laszt√°s?
  • A term√©ktŇĎl, a technol√≥gi√°t√≥l, az elv√°rt √°rfekv√©stŇĎl f√ľggŇĎen jelentŇĎsen elt√©rŇĎ tulajdons√°g√ļ kaka√≥porra, esetleg kaka√≥ massz√°ra lehet sz√ľks√©g.
  • ElŇĎfordul, hogy ugyanazon v√°llalat k√©t √ľzem√©nek ugyanazon term√©k√©hez elt√©rŇĎ t√≠pus vagy esetleg egy kever√©k az ide√°lis. A gy√°rt√≥i h√°tt√©r, a nagy tapasztalat, a sz√©les term√©kv√°laszt√©k alapj√°n k√∂z√∂sen biztosan ki tudjuk v√°lasztani az ide√°lis anyagot mind a kommersz, mind a magas minŇĎs√©gŇĪ term√©k√©hez.

¬† H√≠vjon, s tal√°ljuk meg egy√ľtt azt, amirŇĎl eddig csak √°lmodott!

 

Szaktan√°csad√°s

√úgyfeleinkkel egy√ľtt v√°lasztjuk ki a felhaszn√°l√°shoz sz√ľks√©ges alapanyagot, technol√≥gi√°t mely a legjobban illeszkedik az ig√©nyeihez.

 

Egyedi címkézés, csomagolás

Ig√©nye szerint egyedi csomagol√°st, c√≠mk√©z√©st tudunk biztos√≠tani. Ehhez saj√°t grafikusunk, csomagol√°s tervezŇĎnk is rendelkez√©s√©re √°ll.

 

Egyedi megold√°sok

Seg√≠ts√©get tudunk ny√ļjtani kedvezŇĎ √°r√ļ , de j√≥ minŇĎs√©gŇĪ k√≠nai technol√≥giai berendez√©sek, csomagol√≥ g√©pek beszerz√©s√©ben. TisztaterŇĪ technol√≥giai √©p√ľletek, terek, technol√≥gi√°k tervez√©s√©ben komoly referenci√°val rendelkezŇĎ tervezŇĎ iroda k√∂zremŇĪk√∂d√©s√©t tudjuk biztos√≠tani. Egyedi ig√©nyek eset√©n rakt√°roz√°sban is seg√≠t√ľnk. ¬†

 

   

MinŇĎs√©gbiztos√≠t√°saink:

 

CQCFood Safety Management System Certificate
GB/T 22000-2006/ISO22000: 2005
(Based on HACCP, CNCA/CTS 0014-2008)

 

Kosher Certificate

 

UCS

Universal Certification Service
GB/T19001-2008/ISO90001:2008

 tuv_rheinland